Свържи се с нас

Дигиталната трансформация в мобилността

Свържете се с нас

Мобилността днес...

Когато става въпрос за трафика, има определени реалности, които сме длъжни просто да приемем: изненадата за затварянето на изхода за магистралата, по която ваш колега е минал преди 30 мин., внезапното озоваване в пред задръстване, който не се е появило на вашето навигационно устройство или пък протест или събитие, което почти е променило транспортната схема на града но за него никой не знае.  За съвременния човек това е повече от DejaVue... Отдавна сме приели всичко това като просто "Начинът, по който нещата работят". Но това ще се промени.


Трафик информацията на Fleet.bg представлява ПРОМЯНАТА, която ни е нужна за това как се придвижваме и взимаме решения за това, кога, къде и как да бъдем. С информацията за трафика, шофьорите отиват до техните дестинации по-бързо и с по-малко стрес, предприятията могат да правят по-умни решения, и градовете получават знанията, и които да насърчат обществената безопасност, екологичните фактори и подобрят пътната инфраструктура.


Нашата трафик информацията, е актуализации на условията на трафика в реално време, точки скорости на движение в различни маршрути и пътища, и осигурява най-точните времена за пристигане. Когато светът се променя всяка минута, шофьорите имат решение за трафик информация което не изостава.

Нашите услуги

Паркиране

Цялостни решения за Паркиране, Зонални или Цялостни модели.  Мобилни приложения, Таксуване на трафик в движение в градска среда. 


Информация за трафика

Трафик информация в WEB & Mоbile приложения. Много-слойна архитектура: Скорост, Задръствания, Закъснения, планиране на маршрут и др.


Планиране на маршрути

Интер и Мулти модални модели на планиране. Избор на най-оптимален, най-бърз, най-евтин маршрути между А и Б. Време за тръгване, пътуване и пристигане.


Информация за Пътуващи

Видове транспорт и комбинирането им. Точки на прехвърляне. Буферни Паркинги, Станции за споделени превозни средства. Пътни събития и Метео информация


Прочети повече

Трафик Медии

Трафик Радио: трафик информация през RDS-TMC. Трафик Бюлетин през ТА/ТР в автомобилите. Трафик ТВ: 3D Представяне на трафика в SD & HD форматиConnected Vehicle Platforms

Using connected vehicles to calculate accurate traffic information and inform drivers about traffic events.


Трафик събития

инструменти за събиране, въвеждане и визуализация на пътни събития. Услуги за трафик центрове в които се агрегират на събития, както и за индивидуални потребители.


Разплащания

Интеграция на кешови и без касови инструменти за плащане: Почасово, Абонаментно, Ваучери, Билети и други Тарифиране в реално време и разнообразни канали за събиране на плащания


За нас

Fleet.bg е търговска марка, която предоставя услуги свързани с транспорта и мобилността в България. Ние имаме експертиза и реализирани проекти в паркирането, трафик информацията в реално време, планиране на пътувания, управление на автопарк, градски и магистрален Тол, електронни разплащания.

В последните 10 години работим с компании като Swarco, Be-Mobile, Inrix както и други локални партньори.